Lv honlap reklámja 376.jpg

 

Az AKSD Városgazdálkodási Kft. a város területén lomtalanítást végez október 24. és 25. napokon, reggel 7 óra és délután 14 óra között.

Kihelyezhető hulladékok: az ingatlanoknál keletkező olyan szilárd hulladékok, amelyek nem helyezhetők el a tároló edényzetben (kukában), és a heti rendszeres hulladékszállítás alkalmával nem szállíthatók el (például: bútor, nagyobb kartondoboz, rongy bezsákolva).

Nem tartozik a lomtalanítás alkalmával kihelyezhető hulladékok körébe:a kommunális hulladék, építési törmelék, gépjármű gumi, akkumulátor, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, vegyszerek és minden olyan hulladék, amely a begyűjtés során veszélyezteti a begyűjtést végzők testi épségét, egészségét.

A lomnak minősülő tárgyakat a gyűjtési útvonal mellé kell kihelyezni, úgy hogy az a begyűjtő gépjárművel megközelíthető legyen, s a gyalogos- és gépjármű forgalmat ne akadályozza.
Az apróbb, kisméretű hulladékot bekötözött zsákokba kell kihelyezni. A hulladékok kihelyezésének időpontja: a lomtalanítási napon legkésőbb reggel 7 óráig.

Lomtalanítás ütemezése
24-én a vértesi településrészen
és a Sziget u. – Debreceni u. – Vezér u. – Temető utca útvonaltól nyugatra eső létai településrész utcáiban.
25-én a létai településrészen, a fenti utcáktól keletre lévő területen


térkép szemétszállítás.jpg

 

 

 

Szerző: turoczi  2013.09.21. 11:13 Szólj hozzá!

Címkék: önkormányzat lomtalanítás október köztisztaság 2013 Létavértes AKSD

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr45527046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása