LÉTAVÉRTES HONLAPJA

A hazai horror feltámasztása

Nevem Szabó Csaba, születésem óta Létavértesen élek, és megjelent Pszichokrácia című horror regényem Ausztriában, Magyarországon, elérhető a Novum, az Alexandra, és a Líra weboldalán.

A regény elsődleges célja a hazai horroripar fellendítése az irodalmon keresztül, illetve Magyarország nemzetközi elismerésének növelése. Szeretném ezzel a kötettel ellensúlyozni az ellaposodó mainstream tartalmak egysíkúságát.

A horror a hazai kínálatban önmagában is szűk körben van jelen, de a Pszichokrácia a műfajon belül is újító szándékkal jött létre, ötvözi a napjainkban divatossá váló kísértethorror atmoszféráját az apokaliptikus, disztopikus regények valóban sötét légkörével, ezen kívül a gore jelenetekkel sem finomkodom, mert nem szeretném, hogy a műfaj családbarát tartalommá silányodjon.

Ez egy agresszív, erőszakos világ egy olyan környezetben, melyre még eddig kevés példát láttunk.

Röviden összefoglalva a horror lélektani, és trancsírozó oldala együttesen alakítják könyvem egyedi arculatát, amelynek egészét a magyar társadalmat égető legsúlyosabb problémák köré építettem fel, néhol burkoltan, néhol nyíltan. Ez a könyv még csak az első lépcsőfok szándékom beteljesítésében, rengeteg olyan ötletem van még, melyre tapasztalt horrorfogyasztóként még nem, vagy nem sok példát láttam eddig, így a jövőben még több kötetem megjelenése várható

pszihokracia.jpg

tartalom.jpg

a_szerzo.jpg

 

Szerző: turoczi  2023.06.17. 10:11 Szólj hozzá!

Címkék: Létavértes horror regény 2023. június Szabó Csaba Pszichokrácia

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr118148064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása