Létavértes honlapja

 

     
     
   FotóK: Gyermeksziget Óvoda- Bölcsőde archív

Bábok kiállításra készen 

Nagyon megtisztelő felkérést kapott a Cifra Palota bábcsoport!
Bábjainkat egy vándorkiállításra invitálták, ahol többek között a Vojtina Bábszínház és a hajdúsámsoni Dínó bábcsoport bábjaival együtt lesznek kiállítva. Meglepetésként a méltán híres Kemény Henrik örökségéből is látható lesz egy bábfigura.

Nagy örömünkre szolgál, hogy neves, bábos szakemberek értékesnek és érdemesnek találják az általunk készített bábokat, és egy ilyen rangos megyei rendezvényen képviselhetjük intézményün-ket és városunkat.
A kiállítás rendezői: Nemzeti Művelődési Intézet, Vojtina Bábszínház, Korngut-Kemény Alapítvány, VOKE Egyetértés Művelődési Központja, Létavértesi Gyermeksziget Óvoda- Bölcsőde, Létavértesi Városi Könyvtár és Művelődési ház.
A járványhelyzet miatt, a tervek szerint Létavértesen az óvoda bejárati üvegfalánál lesz a kiállítás, (Debreceni utca 1. )
2021. február 16 - március 07 között
amit belülről az óvodások, kívülről pedig minden érdeklődő megtekinthet. A vándorkiállítás többi helyszíne: Pocsaj, Konyár, Hajdúsámson, Berettyóújfalu.
A tárlat végül megérkezik a debreceni Vojtina Bábszínházba, ahol 2021. augusztus 19. - szeptember 30. között lesz megtekinthető.
A létavértesi gyermekek ismerősként köszönthetik a kiállított bábokat, hiszen minden évben lehetőségük van megtekinteni az immár 14. éves Cifra Palota bábcsoport előadásait, sőt, a bábokkal Ők is játszanak a bábos tehetségműhely keretein belül is.
Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk erre a rendhagyó kiállításra!
Pappné Győri Tünde
Báb munkaközösség vezető

 

Szerző: turoczi  2021.02.15. 16:47 Szólj hozzá!

Címkék: Bábkiállítás Létavértesi Gyermekszioget Óvoda Bölcsőde Pappné Győri Tünde 2021. február-március

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6316428496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása