Létavértes honlapja

 

                                                                                                                 FOTÓ: KŐVÁRI KRISZTIÁN
"Léta szíve" a Gyermeksziget óvoda előtt

Tíz hónappal ezelőtt piros gyűjtőszívek készültek, melyekbe a város apraja nagyja szorgalmasan hordta a színes műanyag kupakokat. A környezetet veszélyeztető apróságokból decemberre mintegy 315 ezer darab, azaz 6,3 mázsa gyűlt össze, melyért 41 ezer forintot kaptak a kezdeményezést elindítók. Ezt az összeget kiegészítették a korábbi felajánlásokkal, így karácsony előtt, az eredeti szándéknak megfelelően 51 ezer forintot tudtak eljuttatni öt olyan családnak, akik nehéz körülmények között élnek, sokat nélkülöznek, vagy a szülő egyedül neveli beteg gyermekét.

Szabó Tibor vállalkozó, önkormányzati képviselő, aki felkarolta a kezdeményezést, azok köszönetét tolmácsolta, akik meglepődve, elakadt lélegzettel fogadták a nem várt segítséget. A sok-sok apró tudatos mozdulat így vált örömkönnyekké a szeretet ünnepe előtt.

                                                                                                                            FOTÓ: SZABÓ TIBOR
Mérlegen
Szerző: turoczi  2020.12.27. 16:49 komment

Címkék: jótékonyság Létavértes Szabó Tibor műanyag kupakok gyűjtése

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr6216358846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása