Létavértes város honlapja

22.jpg                                                                                                                                           FOTÓK: GONDA ZOLTÁN
                        

Augusztus 03-10-e között került megrendezésre a XIX. Létavértesi Alkotótábor, melynek bázisa a Szent Kristóf Turistaszálló volt.

7.jpg

A koronavírus-járvány miatt kevesebb művész fogadta el meghívásunkat. Kilenc alkotó mindvégig itt volt a táborban, kettő fő Székelyhídról csak egy napra maradhatott, Rácz Imre nem tudott eljönni, de egy alkotását elküldte Létavértesnek.

26.jpg
Az alkotótábor résztvevői betartották a járványhelyzet protokoll előírásait

Az idei résztvevők: Benkóczy Péter, Buka László, Fehér Csaba, Fenyvesvölgyi Tamás, Gonda Zoltán, Guba-Kerekes Zsuzsa Lukácsné Murányi Teréz, Juhász Imre, Makai Gyula, Máté József Ozsohanics János, Rácz Anita.

A művészek nagyvonalú felajánlásainak köszönhetően, a városnak adományozott képekből az ősz folyamán a művelődési házban egy önálló kiállítást szervezünk.
A tábor vezetői Pénzes Sándorné és Máté József voltak.

További képek elérhetők:
https://www.facebook.com/Letavertes.onkormnyzat/media_set?set=a.3281790785242882&type=3

Pappné Szabó Mária
Városi Könyvtár és Művelődési ház

Szerző: turoczi  2020.08.14. 20:45 Szólj hozzá!

Címkék: Létavértes Városi Könyvtár és Művelődési ház 2020. augusztus 3-10 XIX. Létavértesi Alkotótábor Pappné Szabó Mária Pénzes Sándorné Máté József

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr716140084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása