plokai_palyaavato.jpg

Plókai Attila, Plókai Mihály és Menyhárt Károly polgármester - Fotók: Kővári Krisztián

A Létavértes SC ’97 szervezésben 2020. február 2 -án volt a műfüves pálya névadó ünnepség a Debreceni utcai sportcentrumban.
A Plókai fivérekről: Plókai Mihályról és Plókai Attiláról elnevezett pálya avatásán több mint száz személy jelent meg, és tette tiszteletét.
A vendégek között volt a Buadapesti Honvéd küldöttsége Szurgent Lajos vezetésével, valamint Kovács Kálmán, Pisont István volt NB I-es DVSC játékosok, a kabai Meteorit küldöttsége, Hosszúpályi település polgármestere, Létavértes város képviselő-testülete és polgármestere, a helyi egyházak képviseletében: nagytiszteletű Rozsnyai István és Szimicsku Ferenc gk. esperes, Létavértes öregfiúk labdarúgói, szurkolók, és nem utolsó sorban a Plókai testvérek családtagjai és barátaik.

További képek a pályaavató rendezvényről ITT

 

palyaavato_kovari_kisfilmje.jpg
Kővári Krisztián kisfilmet készített a Plókai-pálya névadó ünnepségről. Klikkeljen a képre!

Szerző: turoczi  2020.02.04. 11:47 Szólj hozzá!

Címkék: műfüves pálya Létavértes SC 967 Plókai Mihály és Plókai Attila pályaavató

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5015454536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása