Létavértes honlapja

A KEHOP-2.2.2-15-2015-00001 Északkelet-magyarországi szennyvízelvezetési és kezelési fejlesztési program előkészítési munkálatai befejeződtek.

Tisztelettel adok tájékoztatást arról, hogy 2018. augusztus 9-én 11 órakor a Városháza tanácstermében a munkaterület átadás megtörtént.

Az erre szóló meghívókat a Nemzeti Fejlesztési Programiroda által megbízott műszaki ellenőr (mérnök szervezet) küldte ki, aki a kivitelezői konzorciumon (EuroAszfalt Kft.-Betonút Zrt.) kívül az alvállalkozót (KE-VÍZ 21 Zrt.), valamint a vízszolgáltatást végző Debreceni Vízmű Zrt. képviselőit, illetve a közművek üzemeltetőit (TIGÁZ-DSO Földgázelosztó, Magyar Telekom Nyrt., E.ON Zrt., Magyar Közút Nonprofit Zrt., Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság) is várta nyilatkozattételre.

szennyvizberuhazas_elokeszitese.JPG

A megjelentek írásban és szóban foglaltak állást, ami alapján nincs akadálya annak, hogy a munkálatok a város közterületei, illetve a területvásárlással bővített szennyvíztelepen napokon belül meginduljanak.

További részletek:

http://letavertes.hu/HPage.aspx?key=1682

 

Szerző: turoczi  2018.08.17. 09:06 Szólj hozzá!

Címkék: Menyhárt Károly Léátavértes 2018. augusztus KEHOP pályázat

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr7314186319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása