Létavértes honlapja

cserekerti_iskola_fotoja.jpg

Az egykori iskola. g. katolikus gyülekezeti terem és tanítói lakás az 1980-as években (Fotó: Turóczi.B)

 

Cserekerthez bármilyen formában kötődők első találkozójára kerül sor 2018. szeptember 22 –én, szombaton. Gyülekezés 10 órától a helyszínen.
A szervezők szándéka szerint mindenkit meleg ebéddel várnak, de a „batyus” rendezvény szokása szerint a résztvevők hozzanak magukkal némi enni- és innivalót. Elsősorban a cserekertieknek és leszármazottaiknak szerveződik a rendezvény de bárkit szívesen látnak. A programok még szervezés alatt állnak.

A szervezők. Bora János, telefonszáma 36703850322, és Karcza Katalin -telefonszáma +36303496032 kérik, hogy akik részt kívánnak venni a találkozón, azok a várható létszámot minél előbb jelezzék! A rendezvény a tervek szerint kb. 21 órakor fejeződik be.

Az előkészítésben, megrendezésben minden önzetlen segítséget és felajánlást köszönettel fogadnak a szervezők.

A Cserekerti találkozó tiszteletére szeptember 22 -én 10:00-kor a létavértesi görögkatolikus templom tornyában megszólal a leszerelt cserekerti kisharang.
Folyamatos információk a facebook com Cserekertért nyilvános csoportban.

 (T.B.)

Szerző: turoczi  2018.08.15. 09:13 komment

Címkék: találkozó szeptember 22 Létavértes Cserekert Bora János Karcza Katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr3314182139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása