lv_honlap_reklamja_120.jpg

 

NAGY JÓZSEFNÉ

nagy_jozsefne_cimoldal.jpg

A pedagógusképző felsőfokú intézmények arany, gyémánt, vas, illetve rubin díszoklevelet adományozhatnak annak, aki 50, 60, 65 vagy 70 éve szerezte meg az oklevelét Alma Materében, és életpályája alapján közmegbecsülésre méltó.

Nagy Józsefné (Suta Ilona) az Arany János Általános Iskola nyugalmazott tanítója, igazgatóhelyettese már birtokosa az arany, a gyémánt és a vas diplomának.

  1. szeptember 17-én a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Oratóriumában a jubileumi diplomaosztó ünnepi ülésen vehette át 70 éve végzett egykori hallgatóként az őt megillető jubileumi RUBIN díszoklevelet.

Nagy tisztelettel és szeretettel gratulálunk!

Csigéné Fehér Magdolna

Nagylétán született. Itt élte le az egész életét, és itt tanított a helyi általános iskolában férjével, Nagy József tanár úrral együtt.
Mindketten született lokálpatrióták. Ez átsugárzott nevelőtevékenységükön és a Nagyléta múltjáról közreadott emlékekben is.
Ilus néni a debreceni Római Katolikus Tanítóképzőben, a Swetits Intézetben 1946. június 17-én vette át tanítói oklevelét.

nagy_bela_es_nagy_jozsefne_a_diplomaatadon_ez.jpg

Fiával, Nagy Bélával a jubileumi diplomaátadó ünnepségen

70 évvel később, 2016. szeptember 17-én, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Oratóriumában vette át rubin diplomáját.
Ilus néni a legdrágább nyers gyémántot, a gyermeki lelket 44 éven át tartó pedagógusi elhivatottsággal csiszolta fáradhatatlanul . Arra törekedett a férjével együtt, hogy tanítványainak átadjon minden szépet, jót, nemeset és hasznosat, hogy felnőve szülőföldjük és a társadalom hasznos tagjai legyenek.

Olvasóink nevében is gratulálunk! Kívánunk jó erőt és egészséget, hogy még sokáig legyen részese szeretett családja örömeinek, sikereinek!                                                                               (t.b.)

Szerző: turoczi  2016.10.15. 11:52 komment

Címkék: oktatás jubileum 2016 Létavértes Arany János Általános Iskola Nagy Józsefné rubin diploma

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr711809333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása