1_2.jpg

lv_honlap_reklamja_120.jpg

Egy igazán kellemes, Létavértes jó hírét erősítő, teltházas rendezvényt tudhatunk magunk mögött.
Az érdeklődő közönség 2016. január 23-án a Létavértes Városi Könyvtár és Művelődési Ház szervezésében megtekinthette a III. Határmenti Néptánctalálkozót, melyre a házigazda Villongó Táncegyüttes Villongó, és Cserebingó csoportjain kívül Debrecentől Nagyszalontáig 8 néptáncegyüttes felnőtt és ifjúsági csoportja mutatta meg tudását, legfrissebb produkcióit a szakértő zsűrinek, akik aztán a további fejlődés érdekében szakmai jó tanácsokkal látták el a csoportvezetőket.

_szb2822.jpg

Fotók: Boros Szima Beáta

A nagyérdemű közönség figyelmét Simándi László ceremóniamester vezette, aki mindenki nagy meglepetésére kiosztotta az est legszebb bajuszáért járó díjat is a színvonalas produkciókat a Szeredás népzenei együttes muzsikája kísérte.

_szb2952.jpg


A táncosokat a műsor után vacsora, majd éjfélig tartó mulatság várta. Minden résztvevő széles mosollyal az arcán, és jóérzéssel a lelkében búcsúzott Létavértestől.

_szb2684.jpg

A program támogatásáért, és gördülékeny lebonyolításáért szeretnénk köszönetet mondani:
Létavértes Város Önkormányzatának, az Arany János Általános Iskola technikai dolgozóinak, a Napközi Étterem dolgozóinak, a Dürüm Döner Büfének, a Rozsnyai István Múzeumnak,

továbbá a Létavértesi Szőlősgazdák Egyesületének, ezen belül Guba Csabának, Karcza Józsefnek, Nagy Imrének, Papp Sándornak, Papp Bálintnak, Puja Jánosnak, Nagy Dezsőnek, Barna Sándornak, Gáspár Mihálynak, Nyak Györgynek,

a Létavértesi Polgárőrségnek, Boros - Szima Beátának, Juhász Zoltánnak, Máté Annának, Kulcsár Máténak, Guba Dánielnek, Zsíros Ágnesnek, Zilai Zsófiának, Nagy Noéminak, Zakota Gábornak, Máté Gábornak, Balogh Eszter Letíciának, Tatos Attilának, Nagy Attila Jánosnak, Papp Leventének, Bora Xavérnak, Bodnár Gergőnek, Andirkó Renátának, Balogh Sándornak, Gecző Gergőnek, a Villongó és Cserebingó csoportok táncosainak, és a gyerekek szüleinek!

fotomontazs.jpg

Boros Szima Beáta közel 300 képet készített a rendezvény során, mely elérhető a facebook oldalon:

Városi Könyvtár és Művelődési ház

 

 

Szerző: turoczi  2016.01.29. 11:44 Szólj hozzá!

Címkék: 2016 hagyományápolás Létavértes Városi Könyvtár és Művelődési ház Villongó együttes néptánctalálkozó

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr38329380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása