LÉTAVÉRTES HONLAP       Létavértes közösségi fórum       turoczi.blog.hu

A Rozsnyai István Muzeális Gyűjtemény és az Irinyi János Kiállítóterem jól koordinált munkával már második alkalommal rendezte meg a "Múzeumok éjszakája" helyi programot, melyre nagyon  sokan volt kíváncsiak. Aki tiszteletét tette, az nem csalódott sem a kiállítások sokszínűsége, sem a színpadi műsor gazdagsága, sem a kísérő foglalkozások ötletessége, sem a kulináris kínálat tekintetében. A szervezők az előkészítés során minden részletre odafigyeltek és a szép számú önkéntes segítő igyekezett kedvébe járni valamennyi érdeklődőnek. Köszönet érte!
Kattintson a képre!

A program megnyitója

  
 

Dr. Rozsnyai István fotói:

  

A szervezők köszönetet mondanak önkéntes segítőiknek: az Irinyi János Általános Iskola és Városi Könyvtárból és a Vértesi Szeretetházból résztvevő dolgozóknak, az Irinyi utcai tagóvoda munkatársainak és középső csoportosainak, a Gyermeksziget óvoda óvónőinek, Máté József művésztanárnak, Szűcs Sándor fafaragónak, Oláh Jánosné csuhébaba készítőnek, Dorcsin János hagyományőrző szövőnek, Nagy Tamásné agyagozónak.

 

    

 
Szerző: turoczi  2011.06.12. 18:47 Szólj hozzá!

Címkék: rendezvény irinyi múzeumok éjszakája létavértes rozsnyai

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr72978346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása