Hadházi Tamás lelkipásztor

Gyülekezeti életünk fontos eseményére került sor május 15-én, amikor 18 ifjú tett konfirmációi vizsgát és fogadalmat a népes gyülekezet előtt. „Légy hű mindhalálig és neked adom az életnek koronáját” (Jelenések 2: 10.)- hallottuk Isten igéjének üzenetét. A sikeres élet titkát találjuk meg ebben az igében: hinni és megmaradni, hűségesnek lenni. Isten iránti elköteleződés nélkül nem lehet sikeres, áldott az életünk. Fiatalok és idősek számára is kínálja Istenünk az ő jutalmát „az élet koronáját”, vagyis az örök élet ajándékát, mert ismer az Úr, helyes útra akar állítani, hogy egyszer majd célba érkezhessen az életünk.

A hit útjának első állomása lehet a konfirmáció, melyen hisszük és reméljük, hogy most konfirmált ifjaink is elindultak. Tegye az élő Isten élővé és hatóvá az Ő igéjét, üzeneteit a szívükben. Isten áldása kísérje életüket! Istentiszteletünkön megemlé-keztünk az 50 és 25 éve konfirmált testvéreinkről is. 

 
Konfirmált ifjaink:
Első sor (balról jobbra):
Harmati Fatime, Széchenyi u., Szabó József, Sziget u., Czibere Dóra, Fenyő tér, Kiss Bernadett, Batthyány u., Jobbágy Regina, Zöldfa u., Sós Cintia, Vezér u., Duma Edina, Zöldfa u., Takács Ákos, Nagyváradi u., Borzási Evelin, Hatvan
Második sor (balról jobbra):
Chromcsik Márta, Árok u., Pankotai Fanni, Temető u., Silye Emőke, Hajdúszoboszló, Ecsedi Zita, Alkotmány u., Juhász József Dávid, Kert u., Tarnóczi Péter, Petőfi u., Kovács Beáta Csilla, Teleki u., Suta Alexandra, László u., Tasi Dóra, Petőfi u. 
Szerző: turoczi  2011.06.08. 18:01 Szólj hozzá!

Címkék: egyház református létavértes konfirmáció

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr32968436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása