LÉTAVÉRTES HONLAP       Létavértes közösségi fórum       turoczi.blog.hu

 
Család- és partnerbarát iskola.

Az Irinyi János Általános Iskola és Városi Könyvtár május 27-én gyermeknap alkalmából másodjára rendezte meg a Családi napot, az Irinyi Szabadidő Parkban.
 

Az idei rendez-vényhez csatlakozott az Irinyi utcai tagóvoda, a rendvédelmi szervek (rendőrség, tűzoltóság), a Családsegítő szolgálat, a Vértesi Néprajzi Kiállítóterem, a Vértesi Nyugdíjas kör és öt debreceni partner-középiskola. Vályiné Pápai Viola igazgatónő és Katonáné Szabó Csilla igazgatóhelyettes nyitotta meg a programot.
 
A gyerekek számára játékok tárháza (bábelőadás, trambulin, ugráló-vár, kerítésrajzoló verseny, arc-testfestés, kézműves foglalkozások) tették emlékezetessé a napot. A műsort színesítették a motoros-, lovas- és kutyás rendőri, illetve tűzoltó bemutatók. A tetőpontot a szabadtéri meglepetés koncert jelentette, melynek vendége Vastag Csaba, az X-Faktor győztese, aki igazi buli hangulatot „varázsolt” a vértesi közönségnek. A délután a néptáncos ovis és iskolás gyerekek bemutatójával zárult.
Igazi gyermeknapi kavalkádban vehettek részt kicsik és nagyok egyaránt, hiszen nem maradt el a jókedv, móka, kacagás.  (Képek: Irinyi J. Ált. Iskola archívuma)
Szerző: turoczi  2011.05.31. 11:27 Szólj hozzá!

Címkék: nap rendezvény szabadidő május családi arborétum irinyi létavértes 2011.

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr552945633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása