LÉTAVÉRTES HONLAP       Létavértes közösségi fórum       turoczi.blog.hu

 

 

 

 

Fotók: Irinyi J. Általános Iskola

 

 

 

Olvass többet!
Befejeződött az Ady Endre Gimnázium Olvass többet vetélkedője. A szervezők (Peternainé Juhász Zsuzsa, Kluka Hajnalka) 2006 ősze óta 20 művet ajánlottak olvasásra, eleinte csak adys diákoknak, majd környékbéli, debreceni és erdélyi, felvidéki magyar iskolák diákjai számára is. Ma már 13 iskola tanulói: az erdélyi-kovásznai, sepsiszentgyörgyi, székelyudvarhelyi, a felvidéki – érsekújvári, a gödöllői, nyíradonyi, a debreceni abigéles, balásházys, bethlenes, diószegis, kossuthos, péchys és létavértesi diákok olvasnak velük együtt, mert „olvasni tényleg jó”.
A két félév alatt négy könyvet kellett feldolgozni a lelkes olvasóknak. Közel 300 versenyző volt. Iskolánkat Kalmár Nikolett 8. osztályos tanuló képviselte, aki 10. helyen végzett. Jutalma egy két napos bánkúti olvasótábor. Gratulálunk!                                                                Kiss Ildikó könyvtáros

 

Szerző: turoczi  2011.05.27. 08:37 komment

Címkék: olvasás kultúra iskola 2011 rész irinyi ökoiskola létavértes vértesi környezetszépítés

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr322935933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása