LÉTAVÉRTES HONLAP       Létavértes közösségi fórum       turoczi.blog.hu

Idén is megrendezésre került a Hajdú-Bihar Megyei Bábfórum a Vojtina Bábszínházban 2011 április 16.-án. A fellépő csoportok száma egyre gyarapszik: 16 gyermek és 2 felnőtt bábcsoport mutatta be báb-vagy drámajátékát.



CIFRA PALOTA  FELNŐTT BÁBCSOPORT

Létavértes hírét idén két csoport vitte: a vértesi Léghajó csoportos gyerekek a Ludas Matyival, az óvónők Cifra Palota bábcsoportja a Kolontos Palkóval.

A két csoport a legjobb értékelést kapta:

-A nagycsoportosok Arany fokozatot kaptak a vásári bábjelenetért, és Különdíjat a gyönyörű népviseletért. Felkészítő óvodapedagógusok: Pappné Győri Tünde és Pongor Istvánné.

 

LÉGHAJÓ GYERMEK BÁBCSOPORT

-  A Cifra Palota bábcsoport Arany fokozatot vehetett át a különlegesen míves díszletért és bábokért, Különdíjat kapott Tarnócziné Csúth Éva a szívbe markoló népdal elénekléséért. A darab rendezője: Kántor Lászlóné.  

Pappné Győri Tünde

Szerző: turoczi  2011.04.27. 09:02 komment

Címkék: óvoda 2011 megyei létavértes minősítő bábcsoport

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr722858596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása