2011. március 30-án tartották meg az Új Magyarország Fejlesztési Terv TIOP projekt keretében épülő, 2011. szeptemberétől már működő Kistérségi Járóbeteg-szakellátó Centrum sajtónyilvános bopkrétaünnepségét.

A projekjt kedvezményezettjei: Létavértes Városi Önkormányzat és a LÉT.A.MED Kistérségi Járóbeteg Szakellátó és Szolgáltató Nonprofit Zrt. tulajdonosi közössége: Álmosd, Bagamér, Esztár, Hajdúbagos, Kokad, Monostorpályi, Pocsaj települések önkormányzatai.



BokrétaünnepségBokrétaünnepség
(kattintson)

 

A szerkezetkész épületben több mint száz helyiséget alakítottak ki, ahol többek között nőgyógyászati, röntgen diagnosztikai, pszichiátriai, tüdő- és belgyógyászati szakrendelések indulnak szeptembertől. A bokrétaavató ünnepségen elhangzott: a komplex gyógyászati centrumban a Létavérteshez közeli települések lakóit, 21 ezer embert látnak majd el. Az egymilliárd forint uniós támogatásból felépülő járóbeteg-központ júniusra készül el. A rendelés ősszel kezdődik.

 

Szerző: arvisura  2011.03.31. 15:58 1 komment

Címkék: utca egészségügy beruházás baross létavértes bokrétaünnepség

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr942788470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szérom1 2011.04.06. 18:41:36

Miben nyílvánúl meg a kétszeres kedvezményezettség?
-egyszer mint város?
-egyszer mint önkörmányzat?
Vigyázzunk, mert jóból is megárthot a SOKK!
süti beállítások módosítása