Befejeződött a XII. Teremfoci bajnokság. Határon túlra kerültek a vándorserlegek.

A bajnokságot a Csokaly, a Kupát a Paptamási nyerte meg! 

38 nevezett csapattal kezdődött a XII. Teremfoci Bajnokság– 450 fő- nevezésével.
Az már előfordult, hogy az utolsó fordulóban dőlt el a bajnoki cím. A Csokaly – Öregbarátok mérkőzést rengetegen szurkolták végig. Rendkívül kiélezett, a tétnek megfelelő, izgalmas mérkőzést szolgáltattak a csapatok, melynek végén (2-2) a Csokaly (1. hely) és a Létafit (3. hely) örülhetett igazán. A Csokalyi Interstecs úgy nyert bajnokságot, hogy nélkülöznie kellett legjobb játékosát Kojta Báciant aki tavaly autóbalesetben halt meg. Ma minden bizonnyal büszke lenne társaira, akik a díjkiosztón az Ő emlékének ajánlották a trófeát! Az Öregbarátokkal pedig 7 éve nem fordult elő, hogy ne nyerjenek valamilyen érmet, vagy különdíjat a létai bajnokságban!  

A másodosztály favoritja, a Paptamási végig hozta a formáját, mindenkit két vállra fektetett. Sőt a Létafit kupában is meggyőző, tetszetős, szimpatikus játékkal arattak végső győzelmet.

Sajnos új kórság ütötte fel a fejét az utolsó fordulókban! Néhány csapat nem jelent meg, így felborítva az egyébként tuti végeredményt is. (Az Álmosd kizárása után nem a Royal, hanem a Bőrremenők csapata játszotta az osztályozót, amit el is vesztették (0-6) szegények s így az Elektro-generál  jutott a II. osztályba. Sokan fogadtak a másik osztályozó esélyesebbnek kikiáltott csapatára a Bihardiószegre is, ám azt kevesen tudták, hogy kapusuk megsérült, márpedig igazi kapus nélkül nem tudták felvenni a harcot a kivételesen erős összeállításban felállt Ámokfutókkal, akik végül meggyőző 6-2-es győzelmet arattak, így megtartották első osztályú tagságukat.

A harmadik osztályban a „sötét lovak” osztályában az Esélyetek SE csapat a nevéhez méltóan nem sok esélyt adott ellenfeleinek, így jövőre megmutathatja, hogy mire képes egy osztállyal feljebb! Itt a Bagaméri Brazilok csapatát kellett kizárni a bajnokságból a kétszeri távolmaradás miatt.

Az Öregfiúk bajnoksága remekül vizsgázott. A négy csapat végig sportszerű, izgalmas, fordulatos, jó meccseket játszott. Bebizonyosodott, hogy ennek az osztálynak van létjogosultsága.. A Monostori Old Boys ugyan nem 100%-os teljesítménnyel nyerte a bajnokságot, ám az egy percig nem forgott veszélyben. Jövőre (úgy tudni) már az Öregbarátok is itt próbálnak szerencsét. A Margittai Amatőrökben pedig cseppet sem amatőr, ugyanakkor nagyon szimpatikus csapatot ismerhettünk meg.

Nem véletlen módon a Fair Play versenyt hagyományosan ugyanazok a csapatok nyerték. Az Ólajtó, a Kisvárosi Partizánok, vagy a Vállalkozók neve már ismerősen cseng a sportszerűségi díj átadásakor. Most kiegészült a sor a Royal FC (II. o) és az ALL-IN (III.o) csapatokkal, ráadásul az All- IN úgy nyerte a versenyt, hogy még egy árva sárga lapja se volt. Ez az igazi sportteljesítmény!

A bajnokság záróakkordjaként megszokhattuk, hogy neves csapat látogat hozzánk és megmérkőzik a bajnokságunk legjobbjaiból összeállított csapattal. Az idén a többszörös magyar bajnok Mezeivill FC fogadta el a meghívásunkat, bár a most zajló futsal EB miatt válogatottjaik nélkül jöttek el és a futsal szabályoknak megfelelő  4+1 es rendszerben játszottak, ami a mi fiainknak nem igazán kedvezett. Nem kedvezett (de annál nagyobb élmény volt) a két  brazil játékos (Michelzinho és Leo Méndes) játéka, akik bemutatót tartottak nekünk a labdarúgás szépségeiből. Ezúton köszönjük Mezei Józsefnek (a Mezeivill FC. Tulajdonosának), hogy lehetővé tette ezt számunkra! Eredmény: Létavértes – Mezeivill: 2-9.


 

 A Csokalyi Interstecs bajnokcsapat

   
Záróbanketten: Csokalyiak a kupával  -   Ferenczi József a legjobb kapus  -  Menyhárt Károly polgármester és a Paptamási csapatkapitány

Kép és szöveg: Bertóthy Tamás 

Szerző: turoczi  2011.03.27. 08:45 komment

Címkék: sport teremfoci létavértes 2010 2011

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr482774735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása