LÉTAVÉRTES HONLAP       Létavértes közösségi fórum       turoczi.blog.hu

Március 18-án nyitotta meg kapuit Létavértesen a Delfin Fitness kistérségi sport- és wellness centrum, melyet a Frigo Kontroll Kft. üzemeltet.

A tulajdonosok célja, hogy a település lakosain túl a kistérségben élők, valamint a határmenti települések lakosai hangulatos környezetben, egy helyen találják meg mindazt, amire külső és belső felfrissülésük, megújulásuk érdekében szükségük lehet. A centrum szolgáltatásai: fitness- és kondi terem, alakformáló torna, különféle masszázsok, egyéb testkezelések, szauna, szolárium, sóbarlang ás Internet kávéház


 

 

A Új Magyarország Vidékfejlesztési Program támogatásával megvalósított létesítmény ünnepélyes megnyitóján köszöntőt mondott Vizelli Károlyné és Vizelli Károly tulajdonosok, Menyhárt Károly Létavértes polgármestere, és Markovics Mátyás, az Érmelléki Akciócsoport vezetője. A létesítményt megáldotta Rozsnyai István református lelkész.

(Fotók: Magánarchívum)

Szerző: turoczi  2011.03.19. 13:06 Szólj hozzá!

Címkék: delfin 2011 szalon létavértes fittnes átadóünnepség

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr522752671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása