Kedves Olvasó! Létavértes lakói!
 
Itt is szeretném megköszönni mindazoknak, akik 2010. október 29-én a Jótékonysági estünkre eljöttek és segítettek pénzadományukkal!
Az estet a Felsőzsolcai árvízkárosultak javára rendeztük. Megköszönöm az összes fellépőnek, és mindenkinek, aki valami módon segített az est sikeres létrehozásában.
 Kattintson a képre!
 Fotó: Magánarchívum
Az est folyamán kb. 295.000 Ft gyűlt össze.
 „Őrizzük meg hitünket az emberi Jóságban és Szeretetben.”
Mindenkinek jó egészséget és minden jót kívánok!
 
2010. december  10:
A Jótékonysági esten és november 30-ig összegyűlt adományt, összesen 320 000 Ft-ot, december 7- én Albert Mártonnéval, Gáspárné Pankotai Erikával együtt vittük el Felsőzsolcára, hogy személyesen adjuk át az árvízkárosultak képviselőinek.
Az adományból, több mint 100 óvodás gyerek játékvásárlási utalványt és szaloncukrot kap a közelgő karácsonyi ünnepre. Utunkat könnyítette, hogy az önkormányzat autóját rendelkezésünkre bocsátották, amit ezúton is megköszönünk!
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok!
Pénzes Sándorné Rozika
Szerző: turoczi  2010.11.04. 21:07 Szólj hozzá!

Címkék: amatőr csoportok est 2010 művelődés jótékonysági létavértes árvízkárosultak

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr802424425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása