2010. október 20-án a Létavértes Városi Szociális Szolgáltató Központban ünnepeltük meg  az Idősek Napját, hagyományainkhoz híven most is meghívtuk a nyugdíjba ment kollégáinkat, támogatóinkat, a Létavértesi Idősekért Alapítvány kuratóriumának tagjait, a képviselőtestület tagjait, az egyházak képviselőit.
A rendezvényt Menyhárt Károly polgármester úr beszéde nyitotta, melyet ezúton szeretnénk polgármester úrnak megköszönni, mert valamennyiünknek nagyon jól estek méltató szavai.
  
A program Gáspár Attila 5. osztályos tanuló „Pletykás asszonyok” meséjével folytatódott, végül Diószegi Enikő hazáról, szeretetről, barátságról és az életről szóló dalai zárták a délelőttöt.
Szeretnénk megköszönni mind az előadóknak, mind a vendégeknek, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel, és reméljük számíthatunk rájuk máskor is!
 
A rendezvényünket Pánya Gáborné támogatta asztaldíszeivel, és Zakota Miklósné kedveskedett nekünk egy kis „kontyalávalóval”.
Köszönjük, hogy gondoltak ránk!
 
Ezen a napon van lehetőségünk kimutatni tiszteletünket és megbecsülésünket az idősek felé, az intézmény dolgozói szívvel lélekkel készültek erre a napra. Szeretettel csinosították a lakókat, és szeretettel készítették az ünnepi ételeket.
A nevükben is kívánok minden kedves létavértesi idős embernek jó egészséget és hosszú életet az idősek hónapja alkalmából!
Katonáné Becsi Beáta
intézményvezető
Szerző: turoczi  2010.11.04. 11:27 Szólj hozzá!

Címkék: napja szociális köszöntés otthon idősek létavértes

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr292422771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása