Létavértes honlapja

2021. ÉVI ÓVODAI - BÖLCSŐDEI BALLAGÁSOK CSOPORTKÉPEI KÉPEI   ITT

2021. FARSANG
 osszekapcsolt_1.jpg
Képek: Intézmények archívuma

 

Mint minden évben, az idén is vidám farsangi mulatság volt az óvodában és bölcsődében. Hagyományainktól eltérően csoportokon belüli télbúcsúztató volt. A gyermekek reggel szebbnél szebb jelmezekbe öltözve érkeztek az intézménybe, ahol a felnőttek a csoportokban színes programokkal, és farsangi jelmezben vártak rájuk. Ezzel a vidám nappal búcsúztattuk el a telet.

GYERMEKNAP

osszekapcsolt_2.jpg

A gyermeknapon vidám vetélkedőkkel, játékokkal szórakozhattak a kis óvodások a tagóvoda udvarán.

SZÜRETI NAP

osszekapcsolt_3.jpg

A hagyományokhoz igazodva szülőkkel és gyermekekkel közösen préseltük, szűrtük, és ittuk a mézédes szőlőlét, a mustot. Változatos programok, előadások nyújtottak szórakozási lehetőséget a részvevőknek a vértesi óvodaegységben.

TÖK JÓ NAP

osszekapcsolt_5.jpg

Egy év kihagyást követően az óvodások, és bölcsődések nagy örömére, hagyományainkhoz híven, megrendezésre került a „Tök jó nap a központi óvodában. A szülői munkaközösségek szebbnél szebb őszi kompozíciókat és finom süteményeket készítettek. A rendezvény színvonalát változatos műsorok és fellépőik emelték.

Máténé Laczkó Lilla

 

Szerző: turoczi  2021.12.04. 09:43 Szólj hozzá!

Címkék: Létavértesi Gyermeksziget Óvoda-Bölcsőde 2021. évi rendezvények Máténé Laczkó Lilla

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr5216773340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása