Kedves létavértesiek, innen elszármazottak, érdeklődők!

Aki október 22-én 16 óra után keresőjébe beírta a http://letavertes.hu oldalt, vagy elmentett könyvjelzőjére linkelt, annak monitorán Létavértes új honlapja jelent meg.

honlap_cimoldal.jpg

Az IP cím átirányítása után kb. 1 - 2, esetleg 3 napot is igénybe vesz, amíg ez a változtatás átfut a világ összes szerverén.
Az átállás folyamata alatt előfordulhat, hogy sem a régi, sem az új portál nem jelenik meg, illetve kisebb technikai zavarok léphetnek fel, s ezért az átmeneti kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

A Kezdő oldalon olvasható a " Megújult településünk honlapja" kiemelt hír, mely röviden tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat. (Ez olvasható az októberi Létavértesi Hírek 3. oldalán)

A böngészés mellett javaslom, hogy nyissák meg a honlap bal oldali sávban a "Honlaptérkép" -et , ahol informálódhatnak a sokrétű tartalomról.
Ismerkedjenek Létavértes új honlapjával!

Kedves Olvasó!

Jobbító szándékú észrevételét köszönettel fogadjuk! E-mail: letavertes@gmail.com vagy letahirek@gmail.com
Legyen rendszeres látogatónk!

Elérhetőségünk maradt a régi:

http://letavertes.hu  

Köszönjük érdeklődését!
Turóczi B.

Szerző: turoczi  2015.10.23. 10:43 Szólj hozzá!

Címkék: honlap 2015 Turóczi Létavértes Létavértes Városi Önkormányzat

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr678013985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása