Hiába a legmodernebb technika, a vadonatúj kémény, minden biztonsági berendezés, a technika ördöge sohasem alszik. Egy újonnan épített EU konform kéményünkben komoly tűz ütött ki a napokban. Késő este észleltük a bajt, és miután nem uraltuk a problémát, felhívtuk a tűzoltóságot.
Szerencsére nem lett nagyobb baj, békésen alvó kisgyermekeink fel sem ébredtek boldog gyermeki álmukból.
Amiért e sorokat írom, az családom hálájának kifejezése. A létavértesi tűzoltóság hamar a helyszínre érkezett, és szerencsére komolyabb beavatkozásuk nélkül meg is oldódott a probléma. Legnagyobb meglepetésünkre csakhamar megjelent a Katasztrófavédelem két ügyeletes tisztje is, sőt még a legközelebb lakó kéményseprő is a helyszínre érkezett.
Külterületen, szinte a senki földjén lakunk, egy erdőben. Hatalmas biztonságérzetet adott a szakemberek jelenléte, átvizsgálása és szakvéleménye.
Ha nem egy zilált, sok területen szervezetileg szétesett országban élnénk, talán le sem írnám e sorokat. Végre egyszer jó helyen éreztük a befizetett adóforintjainkat, és örömmel állapíthattuk meg, hogy mind felszerelésben, mind emberi hozzáállásban, minden a legnagyobb rendben és szervezettségben történt.
Köszönet azoknak a minden bizonnyal rossz finanszírozás mellett és hálátlanul alacsony bérért dolgozó elhivatott szakembereknek ezért a magas színvonalú és emberséges viselkedésért. Jó tapasztalni, hogy vannak még ilyen szervezetek és bennük ilyen szakemberek.
                                                                                                           Dr. Csernátony Zoltán és családja

Szerző: turoczi  2014.02.15. 12:44 Szólj hozzá!

Címkék: 2014 Létavértes Csernátony Zoltán

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr205815505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása