Lv honlap reklámja 150.jpg

 

A Stefánia Cukrászda a főtér új dísze

 Stefánia utcai portál.JPG2013. augusztus 5-én a Szima és a Jónás család erejéből, akaratából és elhivatottságából átadásra került az Árpád tér új ékszerdoboza.

Stefánia utcai bejáratnál a tulajdonosok.JPG

Az üzletvezetők Timi, Öcsi és a háttérből Juci néni, Sanyi bácsi együtt adták át létesítményt. Együtt vállalkoztak arra, hogy „megédesítik” az életünket. Ezért nem csak az építkezés, hanem a működtetés nehézségeivel is szembe mernek nézni.Életükben azért jelentős állomás, mert e - beruházás megvalósításával visszavonhatatlanul és hosszú időre hagynak nyomot Létavértes életében.
Stefánia szalagvágás.JPG

A város életében pedig három dolog miatt is jelentős ez a történet.
Az első: mert a sors játéka általuk úgy rendezte, hogy az épület a pihenés, a nyugalom és a feltöltődés helye lett az itt kapható sok-sok „boldogsághormon” által.
A második: mert a település főterét megjelenésében is egy impozáns épület díszíti.
A harmadik: hogy a város és a térség lakosai egy olyan minőségű, színvonalú és jól átgondolt szolgáltatást vehetnek igénybe, mely bárhol a világon megállná a helyét – de így most Létavértesről mutat példát mindenkinek.

Büszke lehet az a város, ahol ilyen épület, mint a Stefánia kerül átadásra.
Azt gondolom három dolog szükséges ehhez a sikerhez.
Elsősorban bátor befektetők kellenek, akik hajlandóak – itt Létavértesen – az álmaikat megvalósítani.Pontos, precíz, igényes kivitelezőkre, akik szép munkát adnak át.Mostantól pedig olyan közönségre, aki ezt elismeri, és kihasználásával mutatja ki örömét, hogy egy ilyen közösségi épület megvalósulhatott. Ezért hát most rajtunk, Önökön és a település, a térség lakóin a sor. Gratulálunk! Sok sikert kívánunk!

Új tulajdonosa van az egykori étteremnek

Másik örömteli dolog, hogy új gazdákra talált a főtéri étterem. Olyanokra, akik, észrevették a hibákat, és jó ízléssel fektettek pénzt abba, hogy a Baross utca sarki épület eredeti állapotában pompázhasson. Karca Gábor és felesége más terveket is dédelget az épület hasznosításában, a közösségért! Köszönjük!

Menyhárt Károly polgármester

STEFÁNIA CUKRÁSZDA újság.jpg

Szerző: turoczi  2013.08.27. 10:44 komment

Címkék: önkormányzat 2013 Létavértes Menyhárt Károly

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr45480123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása