A gyerekek, dolgozók és a szülők fergeteges hangulatú retró bulival várták a farsangozni vágyó vendégeket. A színvonalas, vidám zenés műsorral fellépő csoportok időutazásra vitték a közönséget, melynek vastaps volt a jutalma.

Az anyukákból, apukákból verbuválódott tánccsapatot óriási tapsviharral hívta vissza a vendégsereg, így fejezve ki tetszésüket.
A délután során színes programok szórakoztatták az érdeklődőket: arcfestés, lufi hajtogatás, és az egészséges életmódot sem feledve gyümölcsökért és kedves ajándékokért pörgött a szerencsekerék. A korgó gyomrokat a büfé kínálata csillapította.
 
Sok ötletes jelmezt köszönhettünk a szülők kreativitásának, melyet ajándékokkal jutalmaztunk.
Köszönjük a szülők, vendégek adományait, segítségüket, az SZMK tagok (Szülői Munkaközösség) agilis munkáját, támogatóink önzetlen felajánlásait, melyre a jövőben is számítunk.
Tag-óvoda munkatársi közössége nevében:  

 

Gellei Gyuláné tag-óvoda vezető
Szerző: turoczi  2012.03.09. 20:23 Szólj hozzá!

Címkék: farsang óvoda 2012 létavértes

http://letavertes.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://letahirek.blog.hu/api/trackback/id/tr34300601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása